×

Septembrie deschide drumul către Școală și nemijlocit către Bibliotecă. ,,Fii deștept! Ia un card inteligent”!

Invitație în lumea lecturii! În perioada 8-30 septembrie, Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, împreună cu Direcția Generală Cultură și Patrimoniu Cultural și Direcția Generală Educație Tineret și Sport din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, lansează Campania de atragere și fidelizare a utilizatorilor, sub sloganul ”Fii deștept! Ia un card inteligent”.

 

Cu acest prilej, municipalitatea vă îndeamnă să vizitați cele 27 de filiale ale Bibliotecii Municipale „B.P. Hașdeu” pentru a obține un card inteligent, care vă va permite accesul gratuit la o gamă largă de activități și servicii, inclusiv împrumutul de carte.

Biblioteca Municipală ”B. P. Hașdeu” este o instituție modernă, care prestează servicii inovative, implementează tehnologii avansate, oferă resurse și oportunități pentru cercetare, comunicare și relaționare, promovând patrimoniul cultural local și universal. 

Biblioteca „B.P. Hașdeu” are 27 de filiale, care inițiază și dezvoltă servicii culturale, educaționale de informare, de cunoaștere a competențelor digitale de dezvoltare a abilităților, de recreere pentru toate categoriile de vârstă, racordate la necesitățile comunității.

Nu ezitați să obțineți un card de acces, GRATUIT ce oferă posibilitatea utilizării celor 27 de filiale;

Persoanele minore obțin cardul de acces în baza buletinului de identitate al unuia din părinți sau al unei persoane adulte (bunici, învățători, tutori ș.a.).

Dragi elevi, studenți, stimați chișinăuieni,  sunteți așteptați la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”! Septembrie este luna cadourilor – e luna în care Biblioteca Municipală ,,B.P. Hașdeu” vă oferă un card absolut GRATUIT!

Accesați www.hasdeu.md și vedeți pașii cum puteți obține un card de acces gratuit la Biblioteca Municipală ,,B.P. Hașdeu”

DISTRIBUIE