×

Stimaţi medici și farmacişti – angajaţi ai sistemului național de sănătate

       Astăzi, cu prilejul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului, Direcția Municipală pentru Protecția Drepturilor Copilului își exprimă recunoștința pentru fiecare dintre Dumneavoastră, pentru curajul, profesionalismul, responsabilitatea și dedicaţia de care daţi dovadă zi de zi, onestitatea şi responsabilitatea inegalabilă care Vă caracterizează – Oameni cu literă mare.

     Sunteţi mobilizaţi, zi şi noapte, în lupta pentru salvarea vieţii fiecărui pacient, mai ales pacienții din grupul de risc, fie el bătrîn sau copil –  fiind cei mai vulnerabili,  sacrificându-vă, deseori, propria sănătate. Aţi ales, conştient, drumul complicat al studiului pe parcursul întregii vieţi, căci profesia de medic și cea de farmacist presupune autoperfecţionare continuă, abnegaţie şi dedicare totală, verdictul Dumneavoastră fiind aşteptat cu speranţă şi ca o binecuvântare.

Vă exprimăm înaltă gratitudine și Vă mulţumim pentru profesionalismul şi devotamentul nelimitat, precum şi pentru siguranţa şi încrederea pe care o emanaţi oamenilor mai ales în aceste situaţii dificile. Vă dorim să aveţi parte de multă sănătate, de apreciere şi respect din partea colegilor, de înţelegere şi recunoştinţă din partea pacienţilor, de linişte şi armonie în familii!

 

 

DISTRIBUIE