×

Un copil care citeşte va fi un adult care gândeşte! Mergi împreună cu piciul tău la bibliotecă!

Fiecare copil pe care îl educăm este un om pe care îl câştigăm. Fiecare copil este o personalitate deosebită cu propriile interese şi plăceri, de aceea trebuie să lasaţi copii să-şi aleagă singuri cărţile pe care le vor lectura cu mult drag.

 

Cu toţii realizăm importanţa cititului în dezvoltarea armonioasă a unui copil. Este important să ne facem timp pentru lectură şi să îi încurajăm pe copii noştri să îşi facă un obicei din a citi în fiecare zi. Atunci când vom aduce copiii în preajma cărţilor, în preajma lecturii, atunci cititul poate deveni un obicei, o caracteristică a vieţii lor. Scufândându-se în tainele cărţilor, copii au posibilitatea să îşi hrănească mintea şi sufletul. Li se deschid în faţă porţile unei altei lumi.

Dragi părinți, dedicaţi o parte a zilei, oricât de mică, lecturii împreună cu picii dv. Citiţi în familie, dând dovadă de pasiune şi entuziasm. Cultivați în copiii dv. dragul de carte. Vizitaţi împreună o bibliotecă. Mergeți cu copilul dv. să își aleagă singur cartea pe care și-ar dori să o citească.

În perioada 8-30 septembrie, Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, împreună cu Direcția Generală Cultură și Patrimoniu Cultural și Direcția Generală Educație Tineret și Sport din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, lansează Campania de atragere și fidelizare a utilizatorilor, sub sloganul ”Fii deștept! Ia un card inteligent”.

Cu acest prilej, municipalitatea vă îndeamnă să vizitați cele 27 de filiale ale Bibliotecii Municipale „B.P. Hașdeu” pentru a obține un card inteligent, care vă va permite accesul gratuit la o gamă largă de activități și servicii, inclusiv împrumutul de carte.

Nu ezitați să obțineți un card de acces, GRATUIT ce oferă posibilitatea utilizării celor 27 de filiale;

Persoanele minore obțin cardul de acces în baza buletinului de identitate al unuia din părinți sau al unei persoane adulte (bunici, învățători, tutori ș.a.).

Accesați www.hasdeu.md și vedeți pașii cum puteți obține un card de acces gratuit la Biblioteca Municipală ,,B.P. Hașdeu”

DISTRIBUIE