×

Veteranii din domeniul protecției drepturilor copilului au primit diplome de onoare

Veteranii din domeniul protecției drepturilor copilului au primit diplome de onoare
Cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din sfera protecției sociale, în semn de recunoștință și distinsă apreciere pentru contribuția substanțială adusă în dezvoltarea sistemului de protecție a copilului din municipiul Chișinău și performanțe prodigioase obținute pe parcursul anilor de activitate, viceprimarul municipiului Chișinău, Ilie Ceban, a acordat diplome de onoare veteranilor care au pus baza dezvoltării serviciilor de protecție pentru copii din capitală.
Un mesaj de felicitare a exprimat și șeful Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului, Sergiu Oceretnîi, care a ținut să sublinieze despre rolul fundamental al lucrătorilor sociali în societate, contribuind la fortificarea relației dintre beneficiar și instituțiile statului, creând un echilibru unic, care valorifică eficient resursele comunitare, generând soluții pentru diferite probleme specifice.
Evenimentul desfășurat astăzi, în incinta Primăriei mun. Chișinău, a conturat pe fețele veteranilor zâmbete și emoții de bucurie și împlinire sufletească pentru anii în care au depus eforturi pentru funcționalitatea optimală a serviciilor calitative în interesul copiilor.
Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului aduce mulțumiri Primarului General al mun. Chișinău, Ion Ceban și viceprimarului pe domeniul social, Angela Cutasevici pentru contribuția adusă în organizarea sărbătorii și mesajele de felicitare personale transmise fiecărui angajat.

DISTRIBUIE