×

Vizita de lucru în cadrul Centrului de plasament al Copilului „Regina Pacis”

Astăzi, șeful Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului, Sergiu Oceretnîi împreună cu specialiștii din cadrul Direcției au vizitat Centrul de plasament al Copilului „Regina Pacis”.
Sergiu Oceretnîi s-a familiarizat cu condițiile de trai și situația copiilor plasați în centrul de plasament, activitățile desfășurate și altele.
În Centrul de plasament al Copilului „Regina Pacis” sunt plasați 16 copii din evidența DGPDC, care beneficiază de programele Fundației „Regina Pacis”, precum: protecția socială pentru recuperarea și reintegrarea în societate a copiilor aflați în dificultate; susținerea familiilor social-vulnerabile; desfășurarea programelor de instruire profesională pentru copiii din grupul de risc.
Menționăm că DGPDC colaborează cu Centrul de plasament al Copilului „Regina Pacis” printr-un acord de parteneriat nr. 152 din 12.03.2021, prin urmare părțile activează în scopul respectarea interesului superior al copilului, dezvoltarea copilului în condiții cât mai apropiate de mediul familial și protecția împotriva oricărei forme de abuz.
DISTRIBUIE