×

Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei! Felicitări tuturor celor care se dedică unui domeniu important pentru societate

Sărbătoare pentru cei care se dedică unui domeniu deloc ușor, dar extrem de important pentru societate. Anual, în cea de-a treia duminică a lunii septembrie, este marcată “Ziua profesională a lucrătorului din sfera protecției sociale” – zi instituită prin Hotărârea de Guvern nr. 867 din 20.08.2001.

 

Primăria municipiului Chișinău are două Direcții de bază care își desfășoară activitatea cu scopul de a consolida bunăstarea populației din municipiului Chișinău este vorba de: Direcția Generală Asistență Medicală și Socială și  Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului.

Cu acest prilej, municipalitatea a organizat un eveniment festiv pentru a celebra activitatea prodigioasă a lucrătorilor sociali. Astfel,  42 de angajați ai Direcției generale asistență medicală și socială (DGAMS) și ai Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului (DGPDC) au fost răsplătiți cu diplome de onoare din partea Primăriei Municipiului Chișinău pentru perseverența, străduința și abnegația cu care se dedică muncii întru sporirea calității vieții persoanelor defavorizate, reabilitarea și integrarea în societate a celor aflați în dificultate.

Cu un cuvânt de felicitare, profundă apreciere și mulțumire către angajații din domeniu social a venit viceprimarul de profil Angela Cutasevici, dar și primarul Capitalei, Ion Ceban, șefa DGPDC, Tatiana Oboroc, și Mariana Buga, șef adjunct a DGAMS.

DGPDC aduce cele mai călduroase felicitări cu ocazia acestei zile importante tuturor angajaților din sfera socială ți le urează multă perseverență și profesionalism!

DISTRIBUIE