Asset 12
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Email: dgpdc@cmc.md
Call
Telefon: (022) 24-27-02

Nu sunt lăsați în voia sorții! Copiii cu dizabilități severe se pot bucura de asistență și îngrijire personală. Ce presupune Serviciul social Asistență Personală dezvoltat de DGPDC

Ai un copil care are nevoie de grijă mai specială și nu știi cum să-l ajuți? Trebuie să știi că municipalitatea nu este indiferentă față de nevoile acestora și a dezvoltat un serviciu care le vine în ajutor. În prezent, copiii cu dizabilități severe se pot bucura de asistență și îngrijire personală. Serviciul social Asistență Personală este oferit de municipalitate prin intermediul Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului. Ce presupune acest serviciu?

Serviciul oferă asistență și îngrijire flexibilă, centrată pe copil, menită să îmbunătățească calitatea vieții și independența copilului pentru a fi pregătit să se descurce în viața cotidiană.

Scopul acestui serviciu este de a oferi asistență și îngrijire copiilor cu dizabilități  severe, în vederea favorizării independenței și integrării acestora în societate în domeniile, protecție socială, asistență medicală, asistență instructiv-educativă, asistență informațională, acces la infrastructură, prin angajarea pentru acesta a unui asistent personal.

Grupul țintă sunt copiii cu dizabilități severe.

Cum pot beneficia de acest serviciu:

Pentru a beneficia de Serviciul social !Asistența personală” vă invităm să:

  • depuneți o cerere la Direcția Generală pentru protecția Drepturilor Copilului din Chișinău sau la sediul serviciului ”Asistență personală”
  • anexați copiile actelor necesare
  • veți fi ghidat și asistat pentru a vă înscrie copilul în calitate de beneficiar al Serviciului
  • vă așteptăm pe adresa: mun. Chișinău, str Grigore Alexandrescu, 13. sau să ne contactați la numerele de telefon: 022 240 201/ 067733132, email: dmpdc@mail.ru.

Nu ezita să îi oferi copilului tău tot ce este mai bine pentru el. Vă așteptăm cu drag!

Articole Recente