Asset 12
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Email: dgpdc@cmc.md
Call
Telefon: (022) 24-27-02

Serviciul social ”Casa comunitară” din cadrul DGPDC a fost acreditat

Serviciul social ”Casa comunitară” din cadrul Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului a fost acreditat!

Astfel, în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 95/2014, pentru aprobarea regulamentului cu privire la procedura de acreditare a prestatorilor de servicii sociale, și în baza Raportului final de evaluare a Serviciului Social ”Casa comunitară”, prestat de către DGPDC, Inspectoratul Social de Stat a decis acreditarea serviciului menționat.

Evenimentul solemn de înmânare a Certificatului de Acreditare a avut loc la Inspectoratul Social de Stat. Astfel, conducerea DGPDC își exprimă recunoștința pentru aprecierea înaltă a calității serviciilor oferite beneficiarilor ”Casei Comunitare”.

Șefa DGPDC, Tatiana Oboroc, a înmânat oficial certificatul de acreditare directorului serviciului, Veronicăi Andronache și a felicitat pe toți cei care își aduc aportul zi de zi pentru un serviciu de calitate atât de necesar copiilor cu nevoi speciale, dar și pentru rezultatele pozitive obținute.

”Casa comunitară” este un serviciu social destinat persoanelor cu nevoi mai speciale care necesită îngrijire, protecție, suport continuu și atenție din partea celor din jur pentru dezvoltarea abilităților de trai independent. Scopul serviciului este de a asista persoanele cu dizabilităţi să se dezvolte și să se încadreze în societate.

Articole Recente