Asset 12
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Email: dgpdc@cmc.md
Call
Telefon: (022) 24-27-02

Servicii specializate la domiciliu copiilor cu dizabilități oferite de Echipa Mobilă pentru Copii. Cum vă vine în ajutor

Primăria municipiului Chișinău, prin intermediul Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, a dezvoltat un serviciu care vine în ajutor, direct la domiciliu, copiilor cu dizabilități – Echipa Mobilă pentru copii. Ce oferă acest serviciu?

Scopul serviciului social specializat este de a oferi servicii specializate la domiciliu copiilor cu dizabilități, precum și consiliere și suport persoanelor implicate în procesul de incluziune al acestora. Serviciul ajută copiii cu dizabilități severe, conform unui plan individual, să dezvolte capacități de autogestiune și comunicare pentru a deveni mai independenți în scopul integrării lor în societate.

Grupul țintă sunt copii cu dizabilități severe, accentuate.

Serviciile oferite de Echipa Mobilă variază în funcție de necesitățile beneficiarilor și include: asistență socială, psihologică, logopedică și kinetoterapeutică.

Cum puteți beneficia de acest serviciu?

  • depuneți o cerere la Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului sau la sediul serviciului
  • anexați copiile actelor necesare
  • veți fi ghidat și asistat pentru a vă înscrie copilul drept beneficiar al Centrului.

Vă așteptăm pe adresa: mun. Chișinău, bd. Traian nr.  23/1 sau să ne contactați la numerele 022 569 888, 0797707874.

Recent, cu sprijinul Uniunii Europene și al Fundației Soros Moldova, Echipa Mobilă pentru copii din Capitală a fost dotată cu o mașină pentru ca specialiștii să ajungă mai ușor la copiii care au nevoie de ajutorul lor.

 

Articole Recente