Asset 12
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Email: dgpdc@cmc.md
Call
Telefon: (022) 24-27-02

Respectarea drepturilor copiilor din municipiul Chișinău: ședință între DGPDC și CNPAC

Tatiana Oboroc, șefa Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului a avut, zilele trecute, o întâlnire cu reprezentanții Centrului Național de Prevenire a Abuzului față de Copii.

Discuțiile s-au axat pe raportul prezentat de către specialiștii DGPDC despre activitățile realizate în cadrul colaborării cu Centrul de asistență și reabilitare psiho-socială a copilului și familiei ”Amicul”, dar și asupra promovării respectării drepturilor copiilor din municipiul Chișinău, precum și în vederea stabilirii planurilor de perspectivă în contextul cooperării în implementarea Strategiei municipale pentru protecția drepturilor copilului pentru anii 2020-2025.

Menționăm că DGPDC colaborează cu CNPAC, în special prin prestarea serviciilor specializate oferite în cadrul Centrului de asistență și reabilitare psiho-socială a copilului și familiei ”Amicul” (centrul Amicul), încă din 2003. 

Părțile speră să continue cooperarea în vederea dezvoltării sistemului de protecție a copilului și oferirii serviciilor de calitate pentru copiii din mun. Chișinău.

Articole Recente