Asset 12
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Email: dgpdc@cmc.md
Call
Telefon: (022) 24-27-02

Protecție maximă din partea municipalității pentru copiii aflați în dificultate!

Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului anunță că astăzi, 15 aprilie, a continuat ședința de lucru asupra proiectului de decizie privind aprobarea într-o nouă redacție a Regulamentului Comisiei municipale pentru protecția copilului aflat în dificultate.

Din grupul de lucru face parte șefa instituției, dmn Tatiana Oboroc, Anna Bezobrazova, șef-adjunct interimar al DGPDC, Olga Zaharia, șefa Direcției îngrijire alternativă și adopție, Victoria Rastroșan, șefa secției Prevenirea separării de familie, Dorina Lambarschi, șefa Serviciului asistență juridică, Veronica Procopii, specialist principal din cadrul Direcției resurse umane și Liliana Martin, specialist principal din cadrul secției Monitorizare evaluare planificare strategică și managementul calității.

Specialiștii au analizat în detaliu prevederile care se vor regăsi în noua redacție a Regulamentului menționat, axându-se pe respectarea și protecția drepturilor copilului ajuns în situație dificilă.

În scurt timp, documentul urmează a fi definitivat și plasat pe pagina DGPDC pentru consultări publice.

Membrii grupului de lucru au avut o ședință și săptămâna trecută cu participarea viceprimarului pe probleme sociale Angela Cutasevici.

Articole Recente