Asset 12
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Email: dgpdc@cmc.md
Call
Telefon: (022) 24-27-02

12 August, Ziua Internațională a Tineretului!

Primăria Municipiului Chișinău informează că astăzi, 12 august, tinerii din toată lumea celebrează Ziua Internațională a Tineretului! Cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului, Primarul General, Ion Ceban, a adresat felicitări și aprecieri pentru implicarea activă a acestora în dezvoltarea sectorului de tineret din municipiul Chișinău.

„Într-o perioadă marcată de provocări și schimbări, voi ați demonstrat ce înseamnă determinarea, inovația și puterea de a transforma idei în realitate. Datorită eforturilor voastre constante și devotamentului, am reușit să obținem un rezultat remarcabil – Chișinăul a ajuns în finala pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2027! Implicarea voastră a fost esențială pentru succesul de până acum, dar mai avem multe de realizat pentru a ne asigura că Chișinăul devine un model de excelență în ceea ce privește participarea tinerilor în viața comunității”, a menționat Ion Ceban.

În ultimii ani, Primăria Chișinău a reușit să crească enorm capacitatea și posibilitatea de a fi alături de un număr tot mai mare de tineri prin crearea și modernizarea a 5 Centre municipale de tineret, a diverse servicii, inclusiv lansarea în fiecare sector al Capitalei Programul Municipal de Granturi pentru Grupuri de Inițiativă a Tinerilor din municipiul Chișinău.
Ziua Internațională a Tineretului, celebrată anual la nivel mondial pe 12 august, a fost instituită de ONU cu scopul de a celebra potențialul tinerilor ca parteneri în societatea globală de astăzi.

Articole Recente