Asset 12
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Email: dgpdc@cmc.md
Call
Telefon: (022) 24-27-02

Recunoștință tuturor celor care se dedică sferei sociale

Lucrătorii din sfera protecției sociale din municipiul Chișinău au marcat Ziua lor Profesională în cadrul unui eveniment festiv. Cu mesaje de felicitare și aprecieri pentru toți angajații din domeniu din municipiul Chișinău, a venit viceprimarul pe probleme sociale Angela Cutasevici, dar și Tatiana Oboroc, șefa Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, dar și Vladimir Bolocan, șeful Direcției Generale Asistență Medicală și Socială, două direcții municipale care își desfășoară activitatea în consolidarea bunăstării populației din Capitală.

Angela Cutasevici a reiterat că municipalitatea va continua să fie alături de persoanele aflate în dificultate, pentru a le oferi sprijinul necesar, dar și pentru a ridica gradul de conștientizare a societății în privința acceptării și integrării acestora în comunitatea noastră. Iar aportul angajaților din sfera socială este unul esențial în acest proces, fapt pentru care municipalitatea își exprimă profundă recunoștință, a menționat Angela Cutasevici.

La rândul său, Tatiana Oboroc a mulțumit colegilor săi și le-a înmânat diplome pentru contribuția importantă și dedicația lor în asigurarea bunei funcționări a sistemului de protecție a drepturilor copilului și familiilor din Capitală. Felicitări și multă perseverență tuturor angajaților din sfera socială!

Articole Recente