Asset 12
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Email: dgpdc@cmc.md
Call
Telefon: (022) 24-27-02

Au demonstrat cât de mult iubesc Chișinăul!

Într-o  atmosferă festivă, picii din diverse instituții au participat la concursul municipal ”Chișinăul meu iubit”, care a fost o inițiativă cultural – educativă dedicată Capitalei, organizat de Primăria Municipiului Chișinău și Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului.

Evenimentul a adunat inclusiv beneficiari din serviciile și centrele municipale din subordinea DGPDC. Printre aceștia s-au numărat și

copiii de la CCCT ”Speranța”, ”Evrica” și Convorbitorul” din cadrul DPDC sectorul Ciocana. Cei mici și-au manifestat spiritul creativ și și-au demonstrat cunoștințele vis-a-vis de istoria și tradițiile Capitalei țării noastre, prin pictură, desen grafic sau fotografie.

La sărbătoare a fost prezentă și șefa DGPDC, Tatiana Oboroc, care a venit cu un mesaj de felicitare și încurajări pentru micile talente cu scopul de a-și dezvolta abilitățile și în continuare și a contribui la promovarea valorilor culturale.

Activitatea culturală a culminat cu un moment special. Toți participanții la concurs au fost menționați cu premii și diplome. Programul cultural desfășurat în ograda “Satului Moldovenesc – Buciumul” va rămâne o amintire frumoasă pentru toți cei prezenți la acest frumos eveniment. Le apreciem curajul și le urăm mult succes!

Articole Recente